Menü Bezárás

VÉLEMÉNYEK A FILMRŐL

Azoknak, akik már látták a filmet!

Írd meg te is, milyen gondolatok támadtak benned a film megtekintése után! 

2+

3 Comments

 1. Pataky Zoltán

  Két szerelmünk van mindegyikünknek magyaroknak. A Hazánk és a párunk! A film értéke felbecsülhetetlen. Be kell okvetlenül az iskolák elemi, középiskolák és főleg az egyetemek tananyagába szorosan beépíteni. Ismerjük meg múltunkat, ellenségeinket hogy szilárdan álhassunk a jövőben!

  4+
 2. TRIANON-FILM PRODUKCIÓ

  Részlet egy levélből:
  “Ha rajtam múlna, a film tartalmát a nemzeti alaptanterv részévé tenném, hogy ne kaphasson senki semmiféle diplomát, amíg meg nem nézi és le nem vizsgázik belőle – gyanítom viszont, hogy az első vetítés másnapján lángokban állnak az ELTE, az MTA jegyzékben tiltakozna a kormánynál, nemzetközi téren pedig a “magyar” és az “antiszemita” jelzők mindörökké összeforrnának, még a jelenlegi állapotnál is erősebben. később a miniszterelnököt nyilván baleset érné, vagy merénylet, amelynek a tettesét sohasem találnák meg, majd a film készítői és a közreműködők is sorra kerülnének. ez a dolgok rendje – de hát, mint tudjuk, ez nem rajtam múlik. “

  5+
  • Varga Angéla

   Hála Istennek, hogy nem rajta múlik! Ez nagyon zavaros és lehúzó vélemény, amit a filmmel egy lapon említeni felesleges tévképzeteket gyárt. Szívből kívánom, hogy az ilyen összeesküvés elméletekről szóló vélemények ne tartsák fenn továbbra is a Trianoni szellemiséget! Különben, hogyan kerülne be az oktatásba? Mert ha valóban szeretné, akkor miért nem azon gondolkodik? Nem láttam a filmet, csak megelőlegezem a bizalmamat a felé, hogy azért is készült a film, hogy felhívja a figyelmet arra is, hogy soha többé nem csak Trianon, hanem azok a még fel nem tárt okok sem, amelyek elkerülték a figyelmet. Mert ezekből a felismerésekből fakad a hatásos megoldás.

   0

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük