Menü Bezárás

A LÁTHATATLAN BÉKE

Dokumentumfilm tervezet.

Közösségi finanszírozással készülő 2 részes dokumentum- és riportfilm.

A történelem kutatásának egyes területei ma tiltva vannak. Egyes témák érinthetetlen tabuvá lettek, kutatásuk pedig adminisztratív és pénzügyi, néhány esetben jogi eszközökkel is korlátozva, sőt kifejezetten tiltva vannak.

KÖZÖSSÉGI OLDALAINK

A nemzetállamok, az európai kultúra végnapjait éljük. A végzetes folyamatok azonban nem csak Európában hatnak. Az összes kontinens, az egész emberi faj került az uzsoracivilizáció kezébe. Kapzsisága, végtelen mohósága, hatalomvágya nincs tekintettel se élőre, se élettelenre.

Az emberiség elindult a legsötétebb korszaka felé.  Napjainkra ez a sátáni létszemlélet, az emberi faj teljes kipusztulását is előidézheti a nem túl távoli jövőben.

A XXI. század az utolsó évszázadunk, az egész emberiség „Trianonja” lehet.

I.   ELREJTETT TÖRTÉNELEM

"A történelem kutatásának egyes területei ma tiltva vannak. Egyes témák érinthetetlen tabuvá lettek, kutatásuk pedig adminisztratív és pénzügyi, néhány esetben jogi eszközökkel is korlátozva, sőt kifejezetten tiltva vannak.

Ha visszatekintünk az emberiség kialakulásának folyamatira, látjuk, hogy két alapvető kultúra harca. Az egyik az életet, a másik a halát szolgálja. Jelenleg a halálkultúrája látszik győzedelmeskedni.  Ha így marad be is teljesíti küldetését.

Az emberiség világháborúi nem az I-nek nevezettel kezdődtek. A világok háborúja  nagyjából 5 000 ezer évvel ezelőtt kezdődött el, ami véget vetett a békés, építkező, fejlődő Aranykornak. Vége az idillnek, és elindul a világháborúk sora, ami ha jobban belegondolunk, végeredményben a mai napig is tart.

Filmünk ezt a rejtett történelmet mutatja be, remélve, hogy még nem késő és az emberiség, a létéért folytatott küzdelmének végjátékában még fordíthat sorsán."

II.  AZ EMBERISÉG UTOLSÓ ÉVSZÁZADA?

"A nemzetállamok, az európai kultúra végnapjait éljük. A végzetes folyamatok azonban nem csak Európában hatnak. Az összes kontinens, az egész emberi faj került az uzsoracivilizáció kezébe. Kapzsisága, végtelen mohósága, hatalomvágya nincs tekintettel se élőre, se élettelenre.

Ha megnézzük a világot uraló folyamatokat láthatjuk, hogy  zajlik az emberiség rabszolgásítása, tudat vesztett állapotban tartása. A liberalizmus álruhája, a multikulti, a földrészek államainak egyesítése, majd ezek összevonása egyetlen világállam felé, zavartalanul folyik. Nemzetek sora vesztette már el öntudatát. Béklyóban vergődünk.

A „globalizáció” lényege az összeesküvés. Ráadásul olyan gátlástalan, cinikus pusztító erők összeesküvése, amelyek most már közvetlenül fenyegetik létében az egész emberiséget.

A modern ember elfejtette azon egykor még meglévő organikus értékrendjét, amely segítette őt abban, hogy a természettel olyan harmonikus kapcsolatot építsen ki, amely az emberiség nagy ősi kultúráiban még megvolt, így az ennek nyomán kialakult elidegenedettség következtében közel áll ahhoz, hogy kihaljon, mint a dinoszaurusz.

Létezik és még nyomokban megtalálható a földön az élet kultúrája. Ha visszatérünk ehhez a normához, és összhangra törekszünk az élő, és élettelen környezetünkkel túlélhetjük ennek a nyomorúságos két évszázadnak a rombolását."

Kivitelező:

CIVIL MULTIMÉDIA NONPROFIT KFT

Trianon-Film Produkció

Cg. 01-09-195239/29

Adószám: 25022454-1-42

Székhely: 1064 Budapest, Podmaniczky u. 57. 2. em. 14.

E-mai cím: info@trianonfilm.com

MagNet Bank: 16200223-10064401

 

Finanszírozási tervezet

A film széles társadalmi összefogás eredményként valósul meg.

A részletes költségvetés az előkészítő szakasz lezárulásával a forgatókönyv elkészítését követően készülhet el.

A támogatók szervezetek, vállalkozók, közéleti személyiségek nevét a trianon.com weblapon folyamatosan frissítve közzé tesszük.

Technikai leírás

Képalkotás és regisztráció

Cinema kamerák:

Black Magic Design Pocket Pro. (series) 4K. Black Magik RAW. /  3:1  / 12 bit

Sony A7s III. (series) 1920 x 1080 / 50 - 100fps.  XAVC – S / 12 bit

Drone Mavic II. Pro Hasselblad 4K.

Go-Pro 07 Black 4K

Optika:

Rokinon prime serie Cine DS – XEEN

Zoom Sigma 18-35 mm.

Zoom Tokina 11-16 mm.

Canon 300 mm.

Kamera mozgás

Ronin MX

Slider Edelkrone Pro – Long

Tilta cage system

Workflow - post production

Media: Samsung T5 SSD / CFAST

Vágás, Special effects,  Fényelés,

Mac Pro, DaVinci Resolve

Final, exibition storage:  DCP – ProRes

Világítás:  LED panel system

76+