Menü Bezárás

Posta Imre – PI Klub

Korunk információs zuhatagában fuldoklóknak mit jelent még az emlékezet? Hallani, látni, kézzelfoghatóvá tenni a távoli múlt eseményeit, mely segíti a megértést és annyi szenvedést idézve egy pillanatra felvillant érzéseket? Magyar sorskérdés. Akarod tudni? Van merszed az igazságot kutatva szembesülni szellemi és lelki komfortzónád sérülékenységével? A múltad a jelened. Fejed fölött döntöttek, tudtod nélkül és akaratod ellenére olyanok, akik ma is ugyanúgy tudatlanságban próbálnak tartani, figyelmed elterelve éberséged altatva önmagad magabiztos ellenségévé tesznek. Semmi nem változott, csak a módszerek lettek sokkal kifinomultabbak és ezzel együtt aljasabbak a megtévesztésben. Az igazság éget, dübörög és üvölt ma is. Hallja még valaki? Akarja érteni? Ha érti, tettekre sarkallja? Trianon a magyar nyelvben az égbekiáltó igazságtalanság a gyalázat és bűn szinonimája. Annak, aki érti. De van értelme ma ezt a kérdést feszegetni? Felszakítani az amúgy sem hegedt sebeket a sok égre kiáltó hazugság, árulás összefüggéseinek bemutatása nem “istenkáromlás”? Érdekeket sért? Az akkori események haszonélvezőinek köre ma is kiváltságokat élvez és számonkérés helyett – ahogy az már névlegessé vált Magyarország közigazgatásának kétes hírű és fajtájú állományától megszokhattuk – képmutató csalássorozattal tartják vétkes tévedésben a megvezethetőket! Korunk nagy felfedezése a mozgókép által kiváltott társadalmi szintű hatás, mint lehetőség. Rossz kezekben a “film” manipulációs eszköz. Jó kezekben az igazság fegyvere, médium, mely köz-vetít és tudatot átrendez, figyelmet fókuszál és tömegeket szólít meg…, vagyis hatás kiváltására alkalmas fegyver. A tört-én-elem nem tény, nem az igazság, de még csak nem is nyers információ-halmaz. A tört-én – elem nem más, mint koncepció. “Győztesek” írták a “veszteseknek”. Ideje lenne megtudni, mi is történt valójában és mi történik azóta is következményként velünk :mifélék nemzeti sorsrontóink, milyen szándékok vezérlik őket, milyen végkifejlet irányába mozdítják tudatlanságunkat kihasználva az eseményhorizontot? Nem csak tipikussá vált magyar életkép ez mára, hanem ismert és ismeretlen világunkat behálózó szervezett elhallgatás – és elhallgattatás-felelősök által működtetett, megkerülhetetlen élmény. Ha akarod, ha nem, találkozol vele, nem úszhatja meg senki a szembesítést, bár menekülni előle még egy ideig lehetséges. A polip csápjai mindenhová elérnek, s mint a hidra, ha egy karját elveszíti, bármikor növeszt magának másikat.
Miért kell egy tényfeltáró és igazság-kereső munka, film, előadás, példázat és miért Trianon témakörbe ágyazva? Történelmi időket élünk és ez mára közhelyes kifejezés. Időutazás zajlik visszafelé egy korba, mikor még királyság volt és némileg rend a globálissá vált maffia mesterséges káoszában. Miért pont Magyarország volt a célpont? Egy el nem vesztett, kiprovokált háborúnak és mesterségesen létrehozott bábállamoknak, nem létező népeknek, nemzeteknek, kultúráknak, nyelveknek lett bölcsője az akkor szétrobbantott archaikus világ egyik végső védőbástyája, melyet ma kőről kőre igyekszünk újra összeilleszteni sután. “Historia est magistos vitae.” Ezt írtuk minden évben a történelem füzetünkben fel szakközépiskolámban. Akkor még nem értettem latin-magyarul sem, de mára nem csak a nyelvét, az üzenetét is fáradhatatlan és bősz-büszke állhatatossággal vállalom és vallom! Legyen Igazság és csakis az Igazság, bármibe kerüljön, akármennyire is fájjon!
Lássunk tisztán és beszéljünk őszintén! Ez hitvallásom és mindent, ami ebbe az irányba mutat, tesz, halad erőfeszítéseimmel segítem! A közös tudás közös tudatban összetart bennünket, míg a hamis tudat és tudatlanság minden esetben szétválaszt.
Posta Imre
Posted in Közéleti támogatók

Kapcsolódó írások

2 Comments

  1. id. Kiss László

    Van már 10 éve, hogy Posta Imrét az internetről ismerem – ő megtudná mondani mikor regisztráltam az induló első oldalán – azt tudom 2018-ban GERRY kitiltott – elfogadtam4 Imre akkor is olyan volt mint itt fent leírta – önzetlen és valóban a valóságra az igazságra törő és a megoldást kereső – egy időben hiába kerestem még nagyítóval sem találtam szereplését – de ma már örülők, hogy szavát hallatja és küzd az igazságért ami a valóság megismerését segíti elő – köszönöm Imre újból, hogy harcolsz a bűnözők ellen…apropó ma hallgattam Hajnal úrat – kitettem a fecbuk modernvilág spartakusai oldalra is – idézett ha elmész szavazni a lehetőségek likud1 likud 2 likud 3. –ha ez robbantja a tudatlant akkor semmi. üdvözletem tiszteletével id. Kiss László SPARI… MA 2019.MÁJUS 19-ÉN VAS ÁR NAP DÉLI 12:00 ÓRAKOR KÜDÖM AZ ÉTERBE!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük