Menü Bezárás

INFÓK A FILMRŐL

A következő hetekben a premier és a további vetítések szervezése, az online csatorna kialakítása, valamit a DVD változat gyártásának elindítása az elsődleges feladatunk.

Kész a film “mozi” verziója.

Kezdődhetnek országszerte a vetítések! Azonban kevesen vagyunk és még mindíg sok az egyéb feladat is, ezért ehhez is nézőink, támogatóink segítségét kérjük.

Keressük azokat, akik segítenek a településükön megszervezni az első vetítést!

Az első lépés, egy helyi kultúrház, közösségi helység, mozi felkeresése és annak tisztázása, hogy fogadja-e a filmet. Aztán egy időpontterv kell. A film kétrészes összesen 2:30 perc hosszú. A vetítés után szeretnénk, ha nem kellene azonnal elhagyni a termet és fél/egy órát beszélgetnénk a látottakról. A kapcsolattartáshoz az info@trianonfilm.com  levelezőt használjuk.

 

ELSŐ VETÍTÉSEK, TAPASZTALATOK

Az elmúlt hetekben 3 alkalommal is levetítettük a film rendezői változatát, szűk körben. Értékes tapasztalatokat nyertünk. Néhány filmes kollégánk is ott volt a meghívottak között, akik őszintén gratuláltak az eredményhez. Voltak a téma iránt érdeklődők, szinte minden korosztályból. Ők (is) visszaigazolták, hogy erőteljes érzelmi hatással volt rájuk a film és rengeteg új információhoz jutottak. Legtöbben szeretnék még többször is megnézni.

Hívtunk VIP vendégeket, újságírókat is, de ők még nem jöttek el. 

 

VÉGLEGES VÁLTOZATOK

Több formában készítjük el a végleges változatot. Elsőként a mozi változat véglegesült, ami két rész és összesen kb. 150 perc. A rendezői változathoz és a sorozathoz még veszünk fel anyagot, hisz ott nem olyan jelentős az idő korlát a szerkesztésben. Végül egy Tv sorozat formátumot alakítunk ki, ami terveink szerint 9 epizód lesz, kb 25 perces részekkel.

A rendezői változatból készítjük a DVD-t és ezt töltjük fel az online csatornánkra is.

dvd@trianonfilm.com

DVD előrendelés, igénylés itt!

 

FORDÍTÁS

A filmben elhangzó szöveg leirata elkészült, így a fordítások is elkezdődhetnek. Folyamatban vannak már az

  • angol
  • spanyol
  • német
  • francia
  • olasz
  • román
  • lengyel
  • szerb
  • + kínai fordítások

Még keressük az orosz, szlovák, cseh nyelvekre is a fordítókat. Aki szívesen részt venne ebben a munkában, legyen szíves, írjon az info@trianonfilm.com e-mail címre.

 

ONLINE CSATORNA

Azok számára, akik nem akarják megvárni a helyi nyilvános vetítést, vagy a pandémia miatt inkább otthon, interneten néznék meg, készítünk egy online mozicsatornát. Erre a legalkalmasabb felület a VIMEO. Előzeteseinket már fel is töltöttük ide. A film itt több nyelvre szinkronizálva, vagy feliratozva lesz elérhető.

A filmet egy szokásos mozijegy árához hasonló összegért lehet majd megtekinteni, és így kevesebb, mint egy mozijegy áráért egy egész család vagy egy összejövő baráti társaság tagjai is megnézhetik. Természetesen támogatóink tiszteletjegyet kapnak majd az online csatornán való filmnézéshez.

 

Az oldalt folyamatosan frissítjük az újabb információkkal.

1+