Menü Bezárás

Egy film, amelyet minden magyarnak látnia kell!

100 ÉVVEL TRIANON UTÁN I.-II. rész

Azok számára, akik nem akarják megvárni a helyi nyilvános vetítést, vagy a pandémia miatt inkább otthon, interneten néznék meg, feltöltöttük a filmet a Vimeo  mozicsatornára.

 

A két és fél órás filmet egy szokásos mozijegy árához hasonló összegért (6$=kb. 1.800 Ft) lehet megtekinteni.  Így akár egy egész család vagy egy összejövő baráti társaság tagjai is biztonságosan.

A videólejátszó jobb felső sarkában megjelenő “Rent $6.00” mezőre kattintva megjelenik a fizetési mód panel. A Vimeo kéri a regisztrálást, amihez könnyítésül a Facebook vagy a Google fiókok is használhatóak. Így csak egy kattintás a regisztráció.  A film 48 óráig tekinthető meg, és ez alatt az idő alatt akár többször is lejátszható!

Támogatás – Trianon film

Ft

Válasszon fizetési módot!
Személyes adatok

A banki utalás elvégzéséhez kövesse az alábbi útmutatót

A utalás címzettje:  Juhász János

Címzett bank:  MagNet Bank

Számla szám: 16200223-10074747

A  közlemény  sorába kérjük írja be, hogy: Trianon Film támogatása

SWIFT kód: HBWEHUHB

IBAN szám: HU61 1620 0223 1007 4747 0000 0000

Minden hozzájárulást hálásan köszönünk.

Amennyiben nem járul hozzá, hogy nevét a köszönet nyilvánító oldalunkon megjelenítsük, kérjük az utalásnál a megjegyzés rovatba írja be a NEM NYILVÁNOS szavakat.

Köszönjük, hogy adományával támogatja munkánkat.

CMM TV és a Trianon-Film csapata

 

 

Terms

Adomány összege: 10,000Ft

KÖVESSE MUNKÁSSÁGUNKAT

Ez a film alkalmas eszköz lesz, hogy megüzenjük a világnak, hogy Magyarország követeli a trianoni nemzetgyilkossági kísérlet felülvizsgálatát.

Dr. Drábik János

100 ÉVVEL TRIANON UTÁN

A Trianoni diktátum egy történelmi korszakváltás szégyenteljes produktuma

Ugyanaz a hatalom, amely nekünk megcsinálta a Trianoni békediktátumot, ma a tömeges invázió támogatásával valójában egész Európa Trianonját készíti elő. Trianon egy nemzetgyilkossági kísérlet volt, az Európa erőszakos betelepítését szolgáló invázió pedig Európa őshonos kereszténykultúrájú népeit akarja életterüktől megfosztani.

Dr. Drábik János

Az első világháborút követő békeszerződések megkötésekor egy korszak zárult le az emberiség történetében. Rendszerváltás történt.
Dr. Drábik János szövegkönyve alapján készült film bemutatja az Államok Feletti Hatalom létrejöttét és szervezetét, amely előkészítette és kirobbantotta a Nagy Háborút. A történelemoktatás és az akadémikus történészek elhallgatják, elrejtik a valódi felelősök nevét, eredeti szándékait, melyek kirobbantották a nagy háborút, mely végső soron az 1000 éves Magyarország feldarabolásához is vezetett.

Filmünkben az Államok Feletti Titkos Hatalmi Elit eredtét, születését, fejlődését és működését leplezzük le.

A CMM TV stábja, Trianon-film Produkció névvel, egy  leleplező és formabontó dokumentumfilm elkészítését tűzte ki céljául.

A nemzetközi szabadkőművesség aknamunkájának köszönhetően napjainkra már megvalósulóban van ez az ezer évek óta tervezett Új Világrend és Világállam.

Mikor született a Világállam terve? Kik a tervezők és kik a végrehajtók? Kik a kiválasztottak, akik évezredek alatt, szisztematikusan szervezték, építették titkos tervüket?

Kik azok, akik világuralomra törve háborúk sokaságát zúdították az emberiségre? Hogyan és milyen céllal készítették elő az Új Világrendet, a nemzetek feletti Világ állam megvalósítását?

A kérdésekre a közismert, a látható történelem nem ad választ. Ez a titkos szervezet láthatatlan, rejtőzködő és önmaga létezését is tagadja.

 

100 ÉVVEL TRIANON UTÁN

Az első világháborút követő békeszerződések megkötésekor  egy korszak zárult le az emberiség történetében.  Rendszerváltás történt.

Dr. Drábik János szövegkönyve alapján készülő film bemutatja az Államok Feletti Hatalom létrejöttét és szervezetét, amely előkészítette és kirobbantotta a Nagy Háborút. Ez a Titkos Elit, a Brit világbirodalmon  belül erősödött meg, az általa elképzelt Új Világrend létrehozása érdekében. A történelemoktatás és az akadémikus történészek elhallgatják, elrejtik a valódi felelősök nevét, eredeti szándékait, melyek kirobbantották a nagy háborút, mely végső soron az 1000 éves Magyarország feldarabolásához is vezetett

TRIANON-FILM STÁBJA

Juhász János Zoltán

Executiv producer, szerkesztő, rendező

64 éves. A CIVIL MULTIMÉDIA NONPROFIT Kft. ügyvezető igazgatója. 2016 óta működteti a CMM online médiafelületeit. Közel 900 videó, elkészítésében vett részt

Dr. Drábik János

Executiv producer, szerkesztő, rendező

Dr. Drábik János, közíró, a Szabad Európa Rádió nyugdíjas vezető programszerkesztője. Rendszeresen szerepelt a CMM Tv, az ECHO TV műsoraiban. A Fix TV minden kedden új programot sugároz vele, amelyben aktuális történelmi és társadalompolitikai kérdésekről fejti ki véleményét.

Dávid Gyula svc.

Operatőr

68 éves. A Magyar Televíziónál formált operatőr. 40 évig élt Venezuelában, egy éve hazatelepült. 1800 reklám és több mint 100 dokumentumfilm operatőre. (National Geographic, Discovery Chanell, Duna TV. etc.) Nemzetközi operatőr díjakat kapott, főiskolák és egyetemek operatőr tanszékeinek tanára.

Juhász Péter

Drón pilóta

32 éves. Repülősporttal kezdte kapcsolatot a magassággal, 6 éve foglalkozik videók készítésével, Specialitása a légi-felvételek készítése. https://dronozas.com/

MEGHATÁROZÁS

2 részes film a magyar nemzet sorstragédiáját beindító Trianoni békediktátumról.

ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

Látványos, jól felépített dramaturgiájú dokumentumfilm. Az állítások eredeti dokumentumokkal, illusztrációkkal igazolódnak. Nemzetközi forgalmazásra, angol nyelvre szinkronizált változat is készül. A tartalom Dr. Drábik János több évtizedes kutató munkáján alapszik. 

INDOKLÁS

  • Felderíteni, mikor és kik tervelték ki az első és az azt követő világháborút.
  • Nyilvánosságra hozni a magyar néppel elkövetett páratlan igazságtalanságot.
  • Magyar szemszögből vizsgálni a nemzetgyilkossági kísérlet végrehajtását.
  • Elemezni, a háborúba bevont nemzetek körében, mi módon tudta elérni a hatalom, hogy milliók gyilkoljanak és meghaljanak.
  • Részleteiben felderíteni, hogyan jött létre a trianoni békeszerződés, kiknek érdekében született ilyen döntés.

KONCEPCIÓ

A Párizs környéki békék jelezték, hogy korszakváltás történt a világtörténelemben. Az Államok Feletti Hatalom, amely a brit világbirodalomban, mint inkubátorban megerősödött, és képessé vált az új világrend bevezetésére, lecserélte a vesztfáliai békerendszert egy a nemzetközi jogot mellőző új rendre, amelyben már korlátozás nélkül érvényesülhetett az Államok Feletti Magánhatalom önzése, és a hazugság kultúrája. Ez a rendszer keresztényellenes és teljesen kiiktatja az erkölcsöt a nemzetközi kapcsolatokból.

100 év után eljött az idő, hogy megkérdezzék a magyar nemzetet a Trianoni békediktátumról. A magyar nemzetet az Európai Unió érvényes elveivel, törvényeivel és értékeivel összhangban megilleti a szabad véleménynyilvánítás Trianonról. Ha mellőzzük a Trianoni békediktátum és az azt megismétlő 1947-es párizsi békeszerződés érvénytelenítését, akkor is van lehetőség arra, hogy a méltánytalanul büntetett magyar nemzet erkölcsi elégtételben részesüljön. Ennek minimálisan magába kellene foglalnia a magyar egyetemek visszaadását Szlovákiában, Erdélyben és a Délvidéken is. Eljött az idő a gyalázatos Benes dekrétumok törlésére Prágában és Pozsonyban is. Ugyancsak itt az idő, hogy legalább néhány pont teljesüljön azokból az ígéretekből, amelyeket 1918. december 1-jén Gyulafehérváron tettek az ott összegyűlt románok. Ennek megfelelően haladéktalanul meg kell adni az autonómiát Székelyföldnek, és biztosítani kell a magyar nyelv használatát a közigazgatásban is.

KONKLÚZIÓ

  • Szükség van rá, hogy a földkerekség lakói megismerjék ezeket az összefüggéseket, mert ez a jövőről is szól.
  • Szükség van rá, hogy a világ magyarsága tudatában legyen a nemzet ellen elkövetett merényletnek.
  • Szükség van rá, hogy a történelmi Magyarország minden magyarja egy nemzethez tartozónak érezze magát.
  • Szükség van rá, hogy a magyarság elégtételt kapjon az elszenvedett sérelmekért, a saját jövőjének és a magyar öntudat újraéledésének érdekében.